Vårdnadstvist Västerås

Tel. 021-540 00 80

 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi till dig inom kort. Det går också bra att ringa till oss på 021-540 00 80 eller skriva ett e-postmeddelande och skicka till [email protected]

Advokatfirman Defens ger inledande konsultation helt kostnadsfritt som gäller vårdnadstvist eller andra familjerättsfrågor.


(Lämna tom)Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i Västeråsområdet. På vårdnadstvistvästerås.se finns information om vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Västerås, Hallstahammar, Köping eller runtom så är du välkommen att ringa oss direkt på 021-540 00 80 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt. Det går också bra att maila till [email protected], alternativt använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 021-540 00 80
E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp